Контрабандисти відібрали зброю у прикордонників на російсько-українському кордоні

Поділитися
© lifedon.com.ua
Російські прикордонники спробували затримати на кордоні контрабандистів, однак ті відібрали у них пістолети і зникли. За тривогою підняли місцеву поліцію, перекрили дороги і затримали одного з контрабандистів.

Контрабандисти напали на наряд прикордонної служби у складі двох осіб на російсько-українському кордоні у Білгородській області та відібрали у них табельну зброю.

Як повідомляє прес-служба поліції по Білгородській області, напад на російських прикордонників сталася ввечері у понеділок, 10 вересня, після того, як співробітники спробували затримати контрабандистів.

Після повідомлення про напад відділ поліції був піднятий за тривогою. На місце події виїхала слідчо-оперативна група в повному складі. Було введено спеціальний оперативний план. Дороги були негайно перекриті нарядами ДПС і позавідомчої охорони. Одночасно почалася робота з розшуку підозрюваних.

Російським поліцейським протягом короткого часу вдалося виявити місце стоянки автомобілів УАЗ, на яких імовірно пересувалися контрабандисти і затримати одного з учасників нападу на наряд. В ході проведення робіт на місці виявлення транспорту був виявлений перший пістолет, другий оперативники знайшли у сміттєвому контейнері.

В даний час слідчі дії тривають. Встановлюються всі учасники нападу. !zn

Читайте також:

Контрабанда сигарет - куди і звідки та як із нею борються в Україні

Місцевий прикордонний рух

У Києві закрили Музей прикордонників

На волю вийдуть 5 тис. шахраїв і контрабандистів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі