Кортеж ДАІ з чиновниками в Криму мало не протаранив автомобіль, спровокувавши ДТП (відео)

Поділитися
© rutube.ru
Поблизу Ялти, де з 27 по 29 вересня проходить саміт глав урядів країн СНД, кортеж у супроводі міліції мало не збив машини, що рухалися по зустрічній смузі.

Один з автомобілів кортежу одного з учасників саміту глав урядів країн СНД, який проходить з 27 по 29 вересня в Ялті, виїхавши на смугу зустрічного руху, ледь не протаранив приватний автомобіль.

Про це свідчить відео водія авто, в яке трохи не врізалася машина ДАІ.


"Їхали з дружиною з Ялти, навколо повно міліції, швидкість приблизно 90 або трохи менше. Раптом з-за рога на зустрічну вилітає ДАІшне авто і по зустрічній смузі рухається прямо в лоб машині, що їде попереду", - написав він.я по зустрічній смузі машини.


- ДАІ: Кортежі чиновників можуть порушувати правила дорожнього руху

Водій не встиг вчасно загальмувати і дивом не врізався у попереду автомобіль, що рухається. По зустрічній смузі руху промчав кортеж у супроводі машин ДАІ. Всього кортеж складався з 11 машин.



"На відео чітко видно розділову смугу, відповідно зупинятися мені не треба було. П.3.2. ПДР України: "...Якщо на такому транспортному засобі увімкнено проблискові маячки синього і червоного або лише червоного кольору, водії інших транспортних засобів зобов'язані зупинитися біля правого краю проїзної частини (на правому узбіччі). На дорозі з розділювальною смугою цю вимогу зобов'язані виконати водії транспортних засобів, що рухаються в попутному напрямку". Відповідно, ДАІ, йдучи на таран, створила аварійну ситуацію. Ось така у них робота - створювати аварії", - написав водій.

Як відомо, 27-29 вересня в Ялті проходить саміт глав урядів країн СНД. У ньому бере участь, зокрема, прем'єр України Микола Азаров. !zn

Читайте також:

Крим на вихідних знову буде перекрито: туди їде Азаров і глави урядів з СНД

Водіїв, які знімають співробітників ДАІ на камери, будуть саджати на 15 діб

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі