Кримські татари закидали Симоненка яйцями і гнилими фруктами

Поділитися
© politics.comments.ua
Виступ Симоненка в Сімферополі зустріли криками «Фашист!», Після чого в комуніста полетіли яйця, порожні пластикові стаканчики і гнилі фрукти.

У Сімферополі на головній площі, де проходить зустріч лідера КПУ Петра Симоненка з виборцями, група кримських татар закидала головного комуніста країни яйцями і гнилими фруктами, вимагаючи від нього вибачень за виправдання насильницького переселення в 1944 році за наказом Сталіна татар з Криму.

Акція почалася близько 17:30. До цього часу на площі Леніна зібралися близько 300 комуністів з червоними прапорами, сюди ж прийшли близько 50 кримських татар, в тому числі перший заступник голови Меджлісу Рефат Чубаров.
«Фашист! Фашист »- почали кричати татари, коли Симоненко вийшов на сцену для виступу. Вони також розгорнули плакати «Симоненко геть із Криму», «Петра Симоненка під суд».
Після чого в нього з натовпу почали летіти яйця, порожні пластикові стаканчики і гнилі фрукти. Охоронець закрив голову КПУ від «атаки» парасолькою.
Чубаров у коментарі журналістам назвав Симоненка «моральним виродком» і нагадав, як в травні з трибуни Верховної Ради лідер КПУ нешанобливо висловлювався про кримських татар і виправдовував депортацію.
Зіткнення на мітингу намагаються запобігти співробітники «Беркута», які відокремлюють групу кримських татар від комуністів, які стоять у безпосередній близькості біля сцени, де виступає Симоненко. ! Zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі