МЗС радить українцям не їздити в деякі міста Єгипту, на крайній випадок - не сперечатися з місцевими про політику

Поділитися
У ряді міст Єгипту почастішали випадки неконтрольованої агресії, а тому туристам, які все-таки зважилися на поїздку в цю країну, щоб уникнути загрози рекомендують проводити відпочинок в межах території готелю і утриматися від неорганізованих поїздок у місто і за його межі.

Міністерство закордонних справ України рекомендує українцям утриматися від туристичних поїздок у ряд міст Єгипту через погіршення там ситуації з безпекою.

"У зв'язку з погіршенням безпекової ситуації в Єгипті і збільшенням випадків неконтрольованої агресії, Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам України утриматися від туристичних поїздок до міст Каїр, Александрія, Асуан, Луксор, Таба, а також у міста Порт-Саїд, Суец, Ель- Аріш, Рафіх і регіон Північного Синаю", - йдеться в повідомленні прес-служби українського МЗС у четвер, 8 серпня.

Громадянам України, які зараз відпочивають у курортному місті Хургада, щоб уникнути загрози безпеки рекомендується проводити відпочинок у межах території готелю і утриматися від неорганізованих поїздок у місто і за його межі.

Тим, хто відпочиває в курортному місті Шарм-Ель-Шейх, рекомендовано утриматися від поїздок по Південному Синаю і в напрямку до м.Таба.

Усім громадянам України, які перебувають на території Єгипту, МЗС рекомендує утриматися від відвідування місць надмірного скупчення людей, не брати участь в акціях протесту, демонстраціях або інших заходах, спрямованих на дестабілізацію ситуації в країні. Не рекомендується вступати в суперечки з місцевим населенням щодо питань, які стосуються політичної ситуації в Єгипті, релігійних уподобань або гендерної нерівності.

"Звертаємо увагу громадян України на необхідність відстеження термінів дії візи, щоб уникнути загрози бути затриманими за порушення візово-імміграційного режиму Єгипту", - підкреслили в МЗС. !zn

Читайте також:

У ДТП в Єгипті постраждала українка

Швейцарія заморозила 700 млн франків екс-президента Єгипту Мубарака


В Єгипті остаточно скасовано надзвичайного стану, що діяв 30 років режим

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі