Міліціонери виявили в квартирі Мазурка кров охоронця «Каравану»

Поділитися
Міліція відзвітувала про розкриття резонансного вбивства охоронців. Збіглися всі докази: ДНК, сліди. У квартирі Мазурка виявилася навіть кров охоронця «Каравану.

Міністерство внутрішніх справ отримало результати експертизи ДНК у кримінальній справі про вбивство охоронців у ТЦ «Караван», які доводять провину Ярослава Мазурка.

Як повідомляє прес-служба МВС, на дослідження були передані зразки матеріалів з квартири Мазурка, з місця вбивства в торговому центрі, а також зразки з тіла мертвої людини з паспортом Мазурка. Експертиза показала збіг.

Крім того, на взутті, яке було вилучено в квартирі Мазурка, знайдено кров, що належить одному з охоронців.

«Тому сьогодні міліцією доведено, що Мазурок знаходився в торговому центрі «Караван» і скоїв цей злочин», - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, що 26 вересня в столичному торгово-розважальному центрі «Караван» відвідувач, якого запідозрили у крадіжці, відкрив вогонь з вогнепальної зброї по співробітниках приватної охорони, в результаті чого троє чоловіків загинули на місці. Сам злочинець встиг втекти.

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко заявив, що вбивцею є уродженець Львівської області 1974 року народження Ярослав Мазурок.

7 листопада неподалік станції метро «Сирець» в Києві виявили мертвим чоловіка, схожого на Мазурка. При ньому було знайдено паспорт, виданий на його ім'я. За даними міліції, причиною смерті стало вогнепальне поранення в область скроні. Офіційна версія - самогубство. !zn

Читайте також:

Міліція готується повісити на Мазурка чимало нерозкритих злочинів


Міліція видала дружині тіло Мазурка

Мазурок застрелився із саморобного револьвера, в якому був всього один патрон


Міліціонери стверджують, що людина з паспортом Мазурка застрелилася в скроню, а не в потилицю

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі