Міліціонери пообіцяли в новорічну ніч не чіпати помірно п'яних

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Харківський міліцейський начальник націлює особовий склад, щоб в новорічне свято при дрібних адміністративних правопорушеннях міліціонери обмежувалися профілактичними бесідами. Не хочеться псувати людині свято.

Міліціонери обіцяють лояльно ставитися до людей на підпитку, які зустрічатимуть Новий рік на площі Свободи в Харкові.

«Якщо людина випила фужер шампанського і поводить себе, як має поводити себе нормальна людина в новорічну ніч, незважаючи на те, що від неї є певний запах (і це цілком природно), я думаю, абсолютно ніяких наслідків з боку працівників міліції не буде. Якщо ця людина знаходиться в тій стадії сп'яніння, яка викликає загрозу для оточуючих, грубо порушує громадський порядок - природно, буде відповідна реакція», - сказав заступник начальника ГУ МВСУ в Харківській області Микола Голуб.
За його словами, міліціонери також будуть лояльні до незначних адміністративних правопорушень, на зразок куріння в недозволених місцях.
«Як правило, я націлюю особовий склад, щоб в новорічне свято при дрібних адміністративних правопорушеннях міліціонери обмежувалися профілактичними бесідами. Не хочеться псувати людині свято, якщо він, припустимо, закурив в недозволеному місці. Але будуть жорстко припинятися спроби, наприклад, палити біля піротехнічних установок або допускати інші серйозні порушення», - сказав Голуб.
Він повідомив також, що у зв'язку з новорічними та різдвяними святами особовий склад буде переведено на посилений варіант несення служби з 30 грудня по 8 січня. Так, в новорічну ніч будуть працювати 2,5 тисячі міліціонерів, з яких 520 осіб будуть забезпечувати порядок під час святкових заходів на площі Свободи. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі