Міліція почала перевірку інформації про побиття «Беркутом» героя фільму про Лук'янівське СІЗО (відео)

Відео
Поділитися
© news.bigmir.net
Міліція Київської області почала перевірку інформації про те, що співробітники спецпідрозділу «Беркут» після побиття Максима Подугольнікова невідомими били його ще й у відділенні міліції міста Ірпінь і «пред'являли незаконні вимоги», нібито змусивши відмовитися від своєї заяви.

За фактом побиття героя скандального фільму про Лук'янівському СІЗО «Лук'янівка. Тюрма № 1» Максима Подугольнікова проводиться перевірка. Про це повідомила персс-служба міліції Київської області.

Наразі в ГУМВС України в Київській області перевіряють інформацію про те, що співробітники спецпідрозділу «Беркут» після побиття Подугольнікова невідомими били його у відділенні міліції в місті Ірпінь.
«У разі підтвердження факту побиття та неприйняття заяви або інших протизаконних дій стосовно Подугольнікова винні будуть покарані згідно з чинним законодавством», - повідомили в міліції.
Як відомо, сьогодні з'явилася інформація про побиття невідомими одного з героїв журналістського розслідування про корупцію в Лук'янівському СІЗО Подугольнікова.
Він повідомив, що співробітники спецпідрозділу міліції «Беркут», які прибули на місце події, навіть не опитали свідків, проте забрали його у відділення міліції в місті Ірпінь, почали бити і пред'явили незаконні вимоги. За словами чоловіка, міліціонери вимагали від нього відмовитися від своєї заяви, що він згодом і зробив. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі