Міліція встановила особу вбивці охоронців ТРЦ "Караван"

Поділитися
© militia.kiev.ua
Міліція має відбитки пальців підозрюваного, зараз ведуться пошукові роботи. Особа підозрюваного у вбивстві охоронців вже відома правоохоронцям - це киянин 1986 року народження.

Міліція визначила особу підозрюваного у вбивстві трьох охоронців в київському ТРЦ "Караван". Про це в четвер заявив міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.

За його словами, з місця події, де безпосередньо було скоєно злочин, вилучено відеозапис, на якому зафіксовано, як все відбувалося. Міністр зазначив, що, зокрема, підозрювана особа використовувала, за висновками експертів, атипову зброю, схожу на пістолет Макарова. Зокрема, з місця події було вилучено саморобний пристрій для вловлювання гільз, який було встановлено на пістолет і злетів з нього в ході боротьби.

- Вбивця охоронців у ТЦ «Караван» міг бути представником силових структур (ВІДЕО)

У свою чергу, начальник управління зв'язків з громадськістю МВС України Володимир Поліщук уточнив, що підозрюваним є киянин, 1986 року народження. "У нас є і його ім'я, і його прізвище. Наразі здійснюються заходи щодо його розшуку та затримання", - сказав Поліщук.

Продовжуючи тему, В.Захарченко зазначив, що якби на місці події були працівники міліції, то, на відміну від співробітників приватної охорони, вони б спочатку здійсниили огляд підозрюваного на місці на наявність у нього якихось небезпечних речей, а вже потім здійснювали відповідні дії з виявлення викрадених предметів.



Також міністр зазначив, що, швидше за все, МВС створить робочу групу для внесення певних змін до законодавства, яке регулює діяльність приватних охоронних структур для того, щоб надалі мінімізувати або унеможливити подібні випадки.

Нагадаємо, 26 вересня в столичному торгово-розважальному центрі "Караван" відвідувач, який був викритий в крадіжці, відкрив вогонь з вогнепальної зброї по співробітниках приватної охорони, в результаті чого троє чоловіків загинули на місці. Сам злочинець встиг втекти.

Охоронця, який вижив під час стрілянини, прооперували у Київській лікарні швидкої допомоги. Стан його оцінюється як дуже важкий.

Гіпермаркет оголосив нагороду - 100 тис. грн за цінну інформацію про злочинця - і пообіцяв матеріально допомогти родинам загиблих. У всіх охоронців залишилися сім'ї та маленькі діти. !zn

Читайте також:

За інформацію про вбивцю охоронців в торговому центрі оголошена нагорода в 100 тисяч

У київському ТРЦ «Караван» грабіжник убив трьох охоронців

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі