Міліція встановила місцезнаходження вбивці охоронців «Каравану». Готується затримання (ВІДЕО)

Поділитися
© militia.kiev.ua
За даними джерела у МВС, правоохоронці встановили місце знаходження вбивці трьох охоронців з ТРЦ "Караван" і збираються його затримати. Окрім того, міністр внутрішніх справ заявив, що вбивцею є уродженець Львівської області 1974 року народження на ім'я Ярослав Мазурук, який раніше працював у приватних охоронних структурах.

Правоохоронці встановили місце знаходження вбивці трьох охоронців з ТРЦ "Караван" і збираються його затримати, повідомило джерело в МВС України.

"Співробітники міліції встановили місце знаходження кілера, який розстріляв трьох охоронців ТРЦ "Караван", і готуються до його затримання", - повідомив співрозмовник агентства.

Крім того, міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко заявив, що вбивцею є уродженець Львівської області 1974 року народження на ім'я Ярослав Мазурук, який раніше працював у приватних охоронних структурах.

"Ця людина працювала у приватних охоронних структурах, займалася спортом, має звання кандидата в майстри спорту з боксу", - сказав Захарченко в інтерв'ю "5 каналу".


- Міліція шість разів за день виїжджала заарештовувати вбивцю охоронців «Каравану»


Нагадаємо, що 26 вересня в столичному торгово-розважальному центрі «Караван» відвідувач, якого запідозрили у крадіжці, відкрив вогонь з вогнепальної зброї по співробітниках охорони, в результаті чого троє чоловіків загинули на місці. Сам він встиг втекти.

Український Forbes
з посиланням на джерело в МВС повідомило, що міністерство ідентифікувало особу злочинця, який убив в ТРЦ «Караван» трьох охоронців і поранив четвертого.

«Вбивство скоїв російський кілер, на рахунку якого, за непідтвердженими даними, 18 жертв», - пише видання.

Однак начальник управління зв'язків з громадськістю МВС України Володимир Поліщук заявив, що в міліції інформацію про російського кілера не підтверджують. !zn

Читайте також:

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі