Міліція завершила досудове слідство в справі акордеоніста Завадського

Поділитися
© zavadsky.net.ua
Матеріали досудового слідства передано для ознайомлення обвинуваченому та його адвокату. Потім буде складено обвинувальний висновок, який передадуть для прийняття рішення про направлення справи на судовий розгляд у прокуратуру.

Головне слідче управління міліції Києва закінчило досудове слідство в справі музиканта Ігоря Завадського, який звинувачується в розбещенні неповнолітніх.

Матеріали досудового слідства передано для ознайомлення обвинуваченому та його адвокату. Потім буде складено обвинувальний висновок, який передадуть для прийняття рішення про направлення справи на судовий розгляд у прокуратуру.

Нагадаємо, напередодні апеляційний суд продовжив термін утримання під арештом музиканта, залишивши його в Лук'янівському СІЗО ще на місяць. Таким чином, в цілому з початку утримання Завадський буде позбавлений волі вже шість місяців.

При цьому в столичному главку спростували інформацію деяких ЗМІ про те, що міліція відмовлялася надати матеріали справи для ознайомлення адвокату Завадського. "Адвокату неодноразово пропонували в певний час з'явитися в слідче управління для ознайомлення з матеріалами справи, однак вона з невідомих причин не приходила", - відзначили в прес-службі міліції.

Як повідомлялося, заслужений артист України Завадський був затриманий 23 березня. Міліція пред'явила йому звинувачення в розбещенні неповнолітніх. Порушено кримінальну справу за ст. 156 Кримінального кодексу (розбещення неповнолітніх) проти музиканта Завадського, його піар-менеджера і водія. Зараз Завадський та його директор перебувають у слідчому ізоляторі, а водій - на підписці про невиїзд.

Адвокат музиканта поширила в ЗМІ інформацію про те, що правоохоронці нібито чинили протиправні дії проти Завадського, били його. Міліція спростувала ці відомості. Прокуратура Києва, перевіривши ці заяви, повідомила, що, згідно з висновком судово-медичного дослідження, у акордеоніста було виявлено синець на правому зап'ясті і синець на правій нозі. Ці тілесні ушкодження вважаються легкими і отримані під час його затримання. У СІЗО в музиканта загострилися проблеми із зором.

Завадський також подав скаргу до Європейського суду з прав людини з приводу катувань у міліції. !zn

Читайте також:

Учні Завадського впевнені в його невинності

Акордеоніст Завадський розповів, як його били в СІЗО (відео)

Акордеоніст Завадський може осліпнути в СІЗО «від побоїв міліціонерів»

У Київському СІЗО пообіцяли відпустити Завадського на лікування в лікарню

Прокуратура вирішила перевірити, звідки в Завадського мобільний, а не за що його побили

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі