Міліція знайшла докази, що смерть Мазурка була самогубством

Поділитися
Міліція знайшла докази, що смерть Мазурка була самогубством
Експертиза виявила сліди пороху на руках трупа, знайденого у Сирецькому парку. Як передбачається, загиблий - вбивця охоронців в ТРЦ "Караван".

На правій руці трупа чоловіка, знайденого у Сирецькому парку Києва, який, імовірно, є Ярославом Мазурком - підозрюваним у вбивстві трьох охоронців ТРЦ «Караван» - були виявлені сліди бездимного пороху.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на київський главк міліції.

У міліції розповіли журналістам, що виявлені речовини підтверджують версію про те, що смерть чоловіка настала саме на тому місці, де був знайдений його труп.

- МВС: Відбитки пальців Мазурка і «караванського стрільця» збіглися

Експерти спростовують «дозвільні домисли, що смерть потерпілого настала при втручанні третіх осіб і його тіло пізніше було перенесено на місце виявлення», цитує агентство.

Також у київському главку міліції у черговий раз закликали осіб, що не мають стосунку до криміналістикиі, відповідно, не мають необхідної компетенції, утриматися від будь-яких припущень.

При цьому у міліції нагадали, що у Кримінальному кодексі України існує стаття, яка передбачає кримінальне покарання за втручання або вплив на розслідування кримінального злочину.

Як підкреслили у міліції, місце, де було знайдено тіло, протягом декількох годин ретельно оглядалося експертними службами.

І експерти в результаті первинного огляду прийшли до попереднього ув'язнення, що можна з великою мірою впевненості припустити, що причиною смерті стало самогубство.

Нагадаємо, 26 вересня чоловік розстріляв у столичному ТРЦ «Караван» чотирьох охоронців, троє з яких померли.

5 жовтня у МВС повідомили, що вбивцею охоронців є уродженець Львівської області 1974 року народження Ярослав Мазурок. Він був оголошений у міжнародний розшук.

7 листопада у Києві виявили мертвим чоловіка, схожого на Мазурка. При ньому був знайдений паспорт, виданий на його ім'я. За даними міліції, причиною смерті стало вогнепальне поранення в область скроні.

8 листопада МВС повідомило, що відбитки пальців рук загиблого ідентичні слідах пальців рук, вилучених при огляді місця вбивства у «Каравані». !zn

Читайте також:

У МВС пообіцяли зробити експертизу ДНК Мазурка через два дні

У Києві знайдено мертвим «караванського стрільця»

В опозиції вважають пошуки «караванського» стрільця передвиборчим «реаліті-шоу»

Вбивство у ТРЦ «Караван» могло бути «спектаклем» приватних охоронних фірм

Адвокат дружини Мазурка запевнив, що експертизу ДНК неможливо зробити за кілька днів


Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі