Мін'юст розробляє «максимально просту» процедуру дозволів на зустріч з ув'язненими

Поділитися
© luganews.com
Міністерство юстиції працює над тим, щоб зробити максимально простою і зрозумілою процедуру надання дозволу на зустріч з ув'язненими, щоб при наданні такого дозволу суб'єктивізм посадових осіб, що приймають таке рішення, був зведений до мінімуму.

Міністерство юстиції розробляє «максимально просту і зрозумілу» процедуру надання дозволу на зустріч з ув'язненими. Про це повідомив міністр юстиції Олександр Лавринович сьогодні під час зустрічі з послами Швейцарії та Норвегії в Україні Крістіаном Шененбергером і Іоном Ельведалом Фрідрексеном, а також радником посольства Канади в Україні Грегом Мерсмейером.

Зокрема, за словами Лавриновича, зараз триває робота над тим, щоб зробити максимально простою і зрозумілою процедуру надання дозволу на зустріч з ув'язненими, щоб при наданні такого дозволу суб'єктивізм посадових осіб, що приймають таке рішення, був зведений до мінімуму.

У свою чергу європейські посли назвали «хорошими новинами» і «кроком вперед» нормативне забезпечення ув'язнених в Україні можливістю вибирати собі лікаря і проходити лікування за межами місць утримання, у спеціально визначених медичних закладах.

Лавринович також поінформував представників посольств, що уряд України уклав угоду із всесвітньо відомою американською юридичною компанією Skadden про незалежне дослідженні матеріалів судового процесу в справі екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко. !zn

Читайте також:

Тимошенко дозволили зустрітися з Турчиновим


Українським в'язням дозволили вибирати собі лікаря для лікування

Європейський суд вимагає від України припинити катувати людей під вартою

Мін'юст найняв проти Тимошенко американських юристів, які захищали Солженіцина

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі