Могильову сподобалося, що «друзям Януковича» віддали 8000 га в Криму

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов схвалює надання громадській організації «Товариство мисливців і рибалок «Кедр» 8,8 тис. гектарів кримських мисливських угідь на територіях Маломаякської, Ізобільненської сільрад і Партенітської селищної ради. Про це Могильов повідомив на прес-конференції після засідання Ради міністрів Криму.

«Ставлюся позитивно, і поясню чому. Бо це ж інвестори. Тому що на цій території необхідно робити дороги, висаджувати ті насадження, які необхідні та відповідають розвитку рослинності (це ягідники, лишайники і т.д). Все необхідно робити, і інфраструктуру всього цього. Клуб, якому віддали це в оренду готовий все це робити. Є інвестплан, за яким вони готові вкладати в це гроші», - сказав Могильов.

Водночас на запитання журналістів, де можна побачити інвестиційний план розвитку мисливських угідь, прем'єр-міністр прямо не відповів.

«Я вам скажу, що я цей документ бачив. Там досить великі суми плануються вкладати у розвиток інфраструктури цієї території. Плюс до того, там же не йде мова про те, що будуть полювати лише учасники цього клубу. Там будуть і місцеві жителі полювати, купуючи ліцензії на відстріл тварин на території цього мисливського господарства», - зауважив Могильов.

Раніше ZN.UA повідомляло, що Верховна Рада Криму проголосувала за виділення громадській організації «Товариство мисливців і рибалок «Кедр» 8836 га мисливських угідь на територіях Маломаякского, Ізобільненської сільради і Партенітської селищної ради.

«Кедр» зареєстрований у селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області 12 листопада 2008 року.

Засновниками громадської організації виступили три фізичні особи: Бойко Юрій Анатолійович, Демішкан Володимир Федорович, Тулуб Сергій Борисович (міністр палива та енергетики України, голова Держслужби автомобільних доріг України та губернатор Черкаської області)

Депутат ВР Криму Олександра Кужель має намір оскаржити постанову ВР Криму в адмінсуді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі