Москаль: «Третій кілер» банди Дикаєва був мертвий за два тижні до штурму в Одесі

Поділитися
© nashikurorty.ru
Так званий «третій кілер» банди Дикаєва Андрій Шемятенков, якого з подачі екс-міністра МВС Анатолія Могильова шукає вся міліція, помер за два тижні до трагічних подій в Одесі, повідомив народний депутат від НУНС Геннадій Москаль.

«Хочу доповісти народу України - що таких дебілів, які керували на той час МВС України і УМВС в Одеській області - ще не було в Україні за всю історію з моменту створення даної державної інституції», - заявив Г.Москаль.

Депутат нагадав, що після трагічних подій в Одесі А.Могильов заявив, що третім злочинцем, який приймав участь у вбивстві працівників міліції, а потім втік з готелю, був Андрій Шемятенков, 24-річний мешканець м. Сімферополя.

МВС України оголосило А.Шемятенкова спочатку в міждержавний, а потім і в міжнародний розшук.

«Біля кожного райвідділку міліції до сих пір висять його фотографія, прикмети, і вказано що злочинець може пересувається на чорному або коричневому автомобілі марки ВАЗ», - нагадав Г.Москаль.

Однак за два тижня до трагічних подій в Одесі, на територій АР Крим у Симферопольському районі, міліцією знайдено труп невідомого чоловіка з вогнепальним пораненням у голову. Але ніхто і не збирався шукати особу яка застрелила невідомого, тим паче, прийняти міри по встановленню особи застреленого. Міліція не встановивши особу, поховала його як невідомого, що також стало практикою в роботі системи МВС України.

Родичів і знайомих А.Шемятинкова, які з першого дня твердили працівникам міліції, що останній не міг бути в компанії Аслана Дикаєва, оскільки ще задовго до вказаних подій зник безвісті – ніхто до уваги не приймав.

Тоді родичі самі почали пошуки зниклого А.Шемятинкова і знайшли інформацію, що останній похований як невідомий на одному з кладовищ на території АР Крим.

Даний факт повністю підтвердився.

Родичі впізнали вбитого і на сьогодні встановлено його особу.

«Тоді виникає питання: а хто ж був третій? Хто приймав участь в розстрілі працівників міліції? Хто втік з готелю під час проведення міліцією операції по затриманню банди А.Дикаєва?» - запитує Г.Москаль.

Нагадаємо, що 1 жовтня співробітники спецслужб протягом декількох годин штурмували приватний готель в Одесі, в якому сховалися троє підозрюваних у вбивстві міліціонерів. У спецоперації брали участь близько 100 осіб: міліція, співробітники СБУ, спецпідрозділ «Альфа» і військові. При штурмі були застосовані БТР і гранати. У результаті двох підозрюваних було вбито, а один утік.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі