Москву засипало снігом, місто зупинилося в кілометрових заторах

Поділитися
Москву засипало снігом, місто зупинилося в кілометрових заторах © rnd-sale.ru
За останню добу у Москві випало близько третини місячної норми опадів. Через сильні снігопади російська столиця встала у кілометрових заторах.

Сильний снігопад засипав Москву і практично паралізував рух у російській столиці. За добу в місті випало близько 14-16 см снігу, що становить близько третини місячної норми.

Згідно з сервісом «Яндекс.Пробки», за даними на 09:30 за московським часом, затори на дорогах оцінюються в 9 балів з 10 можливих. Найгірша ситуація на Московській кільцевій автодорозі, Третьому транспортному кільці і головних вулицях міста.

Наприклад, протяжність затору на внутрішній стороні МКАД на півдні і південному сході Москви складає близько 35 кілометрів.

Через сильний снігопад була порушена і робота московських аеропортів. В аеропорту Домодєдово, де було затримано понад 70 рейсів, ситуація поступово стабілізується. Близько 20 рейсів затримано в Шереметьєво, приблизно стільки ж у Внуково.

Очікується, що протягом дня снігопад продовжиться з інтенсивністю від «сильного» до «помірного», випаде ще 4-8 см снігу. Температура повітря буде близько мінус 2-3 градусів.

Тим часом в Україні снігопадів поки не прогнозують. Як очікують синоптики, перший сніг випаде не раніше, ніж в 10-х числах грудня. !zn

Читайте також:

На Новий рік синоптики обіцяють тепло і ніякого снігу

Територію Москви розширять на 150 тис. га

Ураган «Сенді» обійшовся Нью-Йорку у $30 млрд

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі