МВС: Відбитки пальців Мазурка і «караванського стрільця» збіглися

Поділитися
© Кадр із фільму «У суботу»
Міліція заявляє про збіг відбитків пальців тіла, знайденого 7 листопада в Києві і схожого на вбивцю 3 охоронців у торгово-розважальному центрі "Караван" Ярослава Мазурка, з відбитками, знайденими на місці злочину.

Міліція заявила про збіг відбитків пальців тіла, знайденого 7 листопада в Києві і схожого на вбивцю трьох охоронців у ТРЦ «Караван» Ярослава Мазурка, з відбитками, знайденими на місці злочину.

Як говориться у повідомленні прес-служби МВС, «перевіркою встановлено, що відбитки пальців рук загиблого, виявленого у лісопарковій зоні, ідентичні відбиткам пальців рук, знятим при огляді місця вбивства охоронців ТРЦ «Караван».

Наразі в рамках розслідування проводиться комплекс слідчо-оперативних заходів для встановлення всіх обставин загибелі чоловіка, в тому числі і місць, де переховувався підозрюваний після скоєння злочину.

- У міліції майже на 100% впевнені, що виявлений в Києві самогубець - Мазурок

Раніше в міліції повідомили, що 7 листопада в Києві знайшли тіло чоловіка, схожого на підозрюваного у вбивстві охоронців у торговельному центрі «Караван».

Про знайдене тіло в міліцію заявив киянин, який вранці вигулював собаку. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка констатувала нещодавню смерть чоловіка, зовні схожого на Мазурка. В одязі загиблого був паспорт, поруч - зброя.

Нагадаємо, що 26 вересня в столичному торгово-розважальному центрі «Караван» відвідувач, якого запідозрили у крадіжці, відкрив вогонь з вогнепальної зброї по співробітниках приватної охорони, в результаті чого троє людей загинуло на місці. Сам злочинець встиг втекти.

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко заявив, що вбивцею є уродженець Львівської області 1974 року народження на ім'я Ярослав Мазурок !zn

Читайте також:

У МВС пообіцяли зробити експертизу ДНК Мазурка через два дні

У Києві знайдено мертвим «караванського стрільця»

В опозиції вважають пошуки «караванського» стрільця передвиборчим «реаліті-шоу»

Вбивство у ТРЦ «Караван» могло бути «спектаклем» приватних охоронних фірм

Адвокат дружини Мазурка запевнив, що експертизу ДНК неможливо зробити за кілька днів

Набув чинності закон, що дозволяє охоронцям застосовувати зброю і нацьковувати собак


Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі