МЗС Болгарії повідомив про шість загиблих в результаті теракту в Бургасі

Поділитися
© novinite.com
Шестеро людей загинули при вибуху автобуса з ізраїльськими туристами біля аеропорту болгарського міста Бургас, 32 отримали поранення. Серед постраждалих - двоє росіян.

В результаті вибуху автобуса з туристами з Ізраїлю в аеропорту Сафарово в місті Бургас сьогодні загинули шестеро людей, 32 отримали поранення. Про це йдеться у повідомленні МЗС Болгарії.

"Ми висловлюємо найглибші співчуття сім'ям загиблих і поранених. Болгарія зробить все, що в її силах, щоб з'ясувати причини цієї жахливої трагедії", - заявив міністр закордонних справ країни Микола Младенов, який прибув на місце теракту.

На місці події також знаходяться президент Болгарії Росен Плевнелієв і глава МВС Цветан Цветанов.

В результаті вибуху двоє громадян Росії отримали поранення. Про це повідомив консул-радник генконсульства РФ у Варні Сергій Семенов.

"Постраждали двоє російських громадян, які перебували поряд зі своїм автомобілем на парковці аеропорту в момент вибуху. Зараз вони доставлені в лікарню, де їм надана медична допомога. Загрози їхньому життю немає", - сказав він.

МВС Болгарії офіційно підтвердило, що вибух у місті Бургас, в результаті якого загинули ізраїльські туристи, був терактом.

Раніше повідомлялося, що в аеропорту Бургаса був підірваний автобус з ізраїльськими туристами, які прилетіли з Тель-Авіва для того, щоб відпочити на місцевому курорті "Сонячний берег".

Всього в автобусі було не менше 40 туристів з Ізраїлю і водій, який залишився живим і був госпіталізований.



Зараз поліція проводить оперативно-розшукові заходи, спрямовані на розслідування теракту. Шосе, що веде з аеропорту "Сарафово" у "Сонячний берег", перекрито поліцейськими і бійцями жандармерії. Поліцейські також перевірять готелі міст Бургас і Несебир на предмет закладених там вибухових пристроїв. !zn

Читайте також:

Прем’єр Ізраїлю заявив про причетність Ірану до теракту в Болгарії

Теракт в Болгарії: підірвано автобус з ізраїльськими туристами

Від вибуху в Дамаску загинули два сирійських міністри і зять президента Асада

В Іраку в результаті серії терактів загинуло понад 60 осіб

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі