На борту лайнера Concordia було 30 українців

Поділитися
Близько 30 громадян України, за попередніми даними, перебуває на борту круїзного лайнера Costa Concordia, що сів на мілину біля західних берегів Італії. Ніхто з них не постраждав, повідомив агентству «Інтерфакс-Україна» прес-секретар Міністерства закордонних справ України Олександр Дікусаров.

«За попередньою інформацією, отриманою від посольства України в Італії, на борту цього лайнера перебуває близько 30 громадян України. Наразі інформація про їх статус і точну кількість уточнюється. Відомо, що вони не постраждали», - розповів О.Дікусаров.

За його словами, посольство України в Італії відпрацьовує питання подальшого розміщення цих громадян у готелі та тримає це питання на контролі.

Як повідомлялося, круїзний лайнер Costa Concordia, що сів на мілину в суботу біля західних берегів Італії, вже на три чверті пішов під воду і продовжує швидко тонути.

Згідно з останніми даними, загинуло вісім людей. Тіла трьох були витягнуті з моря. На борту судна ще залишається до 50 людей. Останніх пасажирів і членів команди, що знаходяться на борту, евакуюють на вертольотах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі