На дверях офісу Табалових у Кіровограді повісили курячі тушки

Поділитися
Учасники акції закликали до економічного бойкоту Табалових, яким належать підприємства, що випускають продукцію під марками «Формула смаку» та «Волошкове поле».

У Кіровограді учасники протестної ходи проти депутатів-зрадників повісили на дверях офісу народних депутатів Табалових курячі тушки.

Близько 150 людей під прапорами «Свободи» і УДАРу пройшли центральними вулицями міста і зупинилися біля офісу підприємства «Формула смаку», яке належить Андрію та Олександра Табаловим.

Тут вони провели нетривалий пікет, під час якого скандували «Ганьба тушкам-Табаловим!» і повісили на дверях будівлі курячі тушки.

Закінчився марш протесту мітингом біля пам'ятника Богдану Хмельницькому на площі ім. Хмельницького. Учасники ходи розгорнули плакати з написами «Табалов - стріляйся!», «Формула смаку, Волошкове поле, Первомайський молококонсервний завод» належать Табаловим. Жодної копійкі зрадникам!».

«Якщо Табалови мають честь і гідність, то у даній ситуації вони повинні або скласти депутатські повноваження, або стрілятися», - сказав під час виступу перед учасниками акції голова обласної організації ВО «Свобода» Олександр Ромащенко.

В.о. голови виконкому обласної організації політичної партії «УДАР» Костянтин Поляков закликав кіровоградців оголосити Табаловим економічний бойкот - не купувати продукцію їхніх підприємств.

Як повідомлялося, Андрій і Олександр Табалови були обрані від партії «Батьківщина», однак відмовилися вступити в її фракцію. Зокрема, батько Олександр Табалов пройшов до ВР за списком Об'єднаної опозиції «Батьківщина» (№ 47), а син Андрій Табалов балотувався від «Батьківщини» в окрузі № 99 у Кіровограді.

11 грудня Об'єднана опозиція «Батьківщина» оприлюднила вимогу до Табалових скласти їхні депутатські мандати. Такі вимоги пов'язані з тим, що ці депутати не увійшли у фракцію «Батьківщина» і порушили тим самим присягу кандидата у народні депутати, підписану ними 5 серпня цього року. !zn

Читайте також:

Тушка Табалов-молодший «нікого не зраджував» та стрілятися не збирається (ВІДЕО)

«Тушці» Табалову-старшому повернули картку для голосування

Тушці Табалову у «Фейсбуці» подобаються журнал «Гречка» і аеропорт «Бориспіль»

Міліція порушила справу через побиття «тушки» Табалова-молодшого у Раді

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі