На місці падіння російського Superjet-100 в Індонезії знайшли тіла загиблих

Поділитися
© pravda.com.ua
Ідентифікація останків загиблих займе чимало часу, фрагменти тіл спочатку доставлять на вертольоті в аеропорт, а потім - до медустанов, де буде проводитись аналіз ДНК.

Індонезійські військові, які десантувалися на схил гори Салака, де зазнав аварії Sukhoi SuperJet-100, виявили фрагменти тіл загиблих, повідомив представник кризового центру, розгорнутого в аеропорту Джакарти.

"Десантники приступили до збирання уламків, серед яких виявлено кілька фрагментів тіл", - сказав він.

За словами індонезійських фахівців, ідентифікація останків загиблих займе чимало часу, фрагменти тіл спочатку доставлять на вертольоті в аеропорт, а потім - до медустанов, де проводитись аналіз ДНК.

Родичі загиблих індонезійців продовжують чергувати біля будівлі аеропорту, на територію якого їх поки не допускають.

Прес-аташе посольства РФ у Джакарті Дмитро Солодов повідомив, що російські дипломати перебувають на зв'язку з рятувальниками, "поки доля пасажирів літака не відома".

Солодов також сказав, що ніяких аварійних сигналів від літака з моменту його зникнення з екранів радарів отримано не було. "Ніяких сигналів від літака не отримували. Ні за якими частотами, за жодною апаратурою ніяких сигналів не проходило", - сказав представник посольства.

Російський літак Sukhoi Superjet-100 в середу, 9 травня, зник з екранів радарів під час демонстраційного польоту. Останній сеанс зв'язку з літаком відбувся об 11:33 за московським часом, коли лайнер, за наявними даними, знаходився в районі Богор, у 100-120 кілометрах від Джакарти.

На борту літака знаходилися 48 людей, включаючи вісьмох росіян, двох італійців, француза, американця і 36 індонезійців. !zn

Читайте також:

В Індонезії зник з радарів російський літак Superjet-100

Виявлено зниклий в Індонезії літак Superjet-100

В Румунії розбився вертоліт з п'ятьма українцями

У Пакистані розбився «Боїнг 737» зі 127 пасажирами

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі