На новорічні свята центр Києва закриють для машин на 10 днів

Поділитися
На новорічні свята центр Києва закриють для машин на 10 днів © Фото пресс-службы КГГА
З 30 грудня по 8 січня Хрещатик буде закритий для руху транспорту. На Новий рік і Різдво водіям також доведеться об'їжджати такі вулиці, як Софійська та Мала Житомирська.

У зв'язку з новорічними та різдвяними святами центральну вулицю Києва закриють для автомобільного транспорту на 10 днів.

Як повідомила прес-служба КМДА, з 30 грудня по 8 січня буде перекрита вулиця Хрещатик - на ділянці від Інститутської до Богдана Хмельницького, а, за необхідності, і до Бессарабської площі.

Водіям також доведеться об'їжджати такі вулиці, як Софійська (від вул. Володимирської до Майдану Незалежності) та Мала Житомирська (від Майдану Незалежності до пров. Володимирського), де з 18:00 31 грудня 2012 року до 6:30 1 січня 2013 року буде заборонено рух всього транспорту, крім громадського.

Столична влада також попередила, що можуть заборонити рух на час урочистого відкриття новорічної ялинки на Майдані Незалежності, тобто 19 грудня з 16:00 і до закінчення заходів (від вул. Інститутської до вул. Б. Хмельницького). Також Хрещатик перекриють 22 грудня з 14:00 у зв'язку з Парадом Дідів Морозів.

Окрім того, з 16:00 31 грудня і з 11:00 7 січня буде заборонено паркування на вулицях Софійська (від вул. Володимирської до Майдану Незалежності); Мала Житомирська (від Майдану Незалежності до пров. Володимирського); Еспланадна; Рогнідинська (від вул. Шота Руставелі до вул. Еспланадної); Шота Руставелі (від вул. Рогнединської до вул. Басейної).

Роботу метрополітену у новорічну ніч буде продовжено на 3 години 30 хвилин, наземний громадський транспорт їздитиме до 4:30, а на окремих маршрутах, які курсують від станцій підземки, діставатися можна буде і пізніше. !zn

Читайте також:

У новорічну ніч випаде мокрий сніг, а на Різдво вдарять морози

До Нового року на Співочому полі буде виставка квітів з льоду, а на Майдані зроблять ковзанку

У Новий рік громадський транспорт буде працювати до глибокої ночі

У Києві новорічні ялинки продаватимуть з чіпами і штрих-кодами

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі