На Великдень транспорт у Києві працюватиме довше

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Київська міська державна адміністрація вирішила продовжити роботу громадського транспорту у ніч з 14 на 15 квітня з нагоди святкування Великодня.

На Великдень у Києві громадський транспорт працюватиме на годину довше. Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Для забезпечення належних пасажирських перевезень під час святкування Пасхи, буде змінено режим роботи Київського метрополітену: у ніч з 14 на 15 квітня робота метро буде продовжена на годину. Вранці 15 квітня станції метро відкриються для пасажирів на одну годину раніше.

Також на годину буде продовжена робота наземного громадського транспорту. 15 квітня автобуси, тролейбуси і трамваї вийдуть на маршрути на годину раніше - з 5:00.

Крім того, 15 квітня, після завершення церковних обрядів, з 5:00 до 10:00 буде збільшено кількість рухомого складу на маршрутах усіх видів громадського транспорту, які пролягають біля місць проведення богослужінь. !zn

Читайте також:

Станція київського метро "Іподром" буде готова в жовтні


У тролейбусі та метро можна буде проїхати за квитком на Євро-2012

Київ має намір позичити в «Ощадбанку» гроші на тролейбуси

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі