На святкування Дня Києва міська влада має намір витратити 5 млн грн

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
На святкування Дня Києва міська влада збирається витратити близько 5 млн грн. Олександр Попов запевнив, що в основному гроші буде взято з джерел «патріотично налаштованого бізнесу».

На святкові заходи у День Києва цього року буде витрачено не менше 5 млн грн. Про це повідомив голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов після засідання Громадської гуманітарної ради Києва, на якому пройшло ознайомлення з Програмою заходів святкування 1530-річчя Києва.

«В цілому я не можу сказати, скільки це буде. Але, враховуючи, що ми хочемо на супервисокому рівні провести День міста, то я думаю, 5 млн грн, як мінімум, вийде. Але бюджетних буде набагато менше. Ми зараз працюємо з різними благодійними фондами, з активним бізнесом, який патріотично налаштований, має певну громадську позицію для того, щоб залучити кошти на святкування. Перш за все, за рахунок позабюджетного джерела», - сказав Попов.

За словами голови КМДА, він не пам'ятає, щоб до нього надходили звернення організаторів святкувань про необхідність погасити борги за попередні роки.

«Якщо якась сума боргу залишилася, то найближчим часом ми розрахуємося", - запевнив керівник КМДА.

Попов додав, що перевірить інформацію голови комісії Київради з питань культури і туризму Олександра Бригинця про відповідний борг міста в сумі 1,5 млн грн. !zn

Читайте також:

Київ готується з розмахом відсвяткувати 1530-річчя з дня заснування

У Партії регіонів вважають, що мера Києва оберуть в липні або серпні

Янукович запропонував олігархам скинутися на святкування 200-річчя Шевченка

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі