На розчищення доріг у Західній Україні кинули військових

Поділитися
На розчищення доріг у Західній Україні кинули військових
Снігопади призвели до серйозних ускладнень руху транспорту на автошляхах у Західній Україні. Окрім сил МНС до розчищення заметів залучили армію.

За станом на ранок 17 грудня 2012 року військовослужбовці Збройних Сил України очистили від снігових заметів більше 465 кілометрів автомобільних доріг, евакуювали близько 200 цивільних автомобілів, повідомляє прес-служба Міноборони.

До участі у ліквідації наслідків погодних умов майже по всій території України від Збройних сил залучено 542 осіб, 101 одиницю техніки. Протягом доби певними силами і засобами Збройних Сил України очищено понад 465 кілометрів автомобільних доріг.

Як повідомляє прес-служба МНС, силами Укравтодору та підрозділами МНС України звільнено зі снігових заметів 1 тис. 800 тис. од. транспортних засобів. Для попередження подальших утворень заторів підрозділами МВС вжито заходів до тимчасового обмеження руху транспорту на небезпечних ділянках доріг.


Всього на території України до очищення доріг і територій протягом доби було залучено 18 тис. 307 осіб і 4 тис. 74 од. техніки, у тому числі від МНС 1 тис. 415 осіб і 295 од. техніки. !zn

Читайте також:

ДАІ перекрила найбільш засніжені дороги України (СПИСОК)

У понеділок Україну накриють морози до - 20°

Київська влада визнала неефективність тракторів і буде рубати лід ломами

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі