На Шулявці знесуть частину «Більшовика»

Поділитися
© svitoutdoor.com.ua
Столична влада вирішила почати реконструкцію Шулявського шляхопроводу. Початок робіт з реконструкції затягує питання власності навколо непрацюючого цеху заводу «Більшовик».

У Києві зроблять реконструкцію Шулявського шляхопроводу, вартість якої обійдеться у 450 млн грн. За словами директора інституту «Київдормістпроект» Володимира Воробйова, Шулявський шляхопровід буде розширено і на ньому з'являться додаткові з'їзди.

«Пропускна спроможність чотирьохсмугової естакади себе вичерпала, через що там часто виникають пробки. У зв'язку з цим ще у 2008 році було проведено тендер на проектування розв'язки», - сказав він, пише Комсомольська правда в Україні.

Проект реконструкції готовий, і будівельні роботи можуть почати хоч завтра.

Справу затягує питання власності навколо непрацюючого цеху заводу «Більшовик» - за проектом його має буде знесено. На його місці побудують заїзд і з'їзд із проспекту Перемоги на вулицю Гетьмана.

Під мостом зроблять розворот на вулицю Гетьмана. А на території, де знаходяться павільйони секонд-хенду, побудують автостоянку (існуючий заїзд із вул.Перемоги на вул.Гетьмана приберуть).

Саму естакаду розширять приблизно на третину, при цьому рух проспектом Перемоги перекривати не будуть. А от рух шляхопроводом з вулиці Гетьмана і Довженко, можливо, закриють або ж його буде ускладнено.

За словами В.Воробйова, на ремонтні роботи потрібно 400-450 млн грн. До Євро-2012 роботи не почнуть, щоб не спровокувати обмеженням руху ще більші пробки, які й так регулярно виникають в цьому місці. Також до планів реконструкції не входить і Шулявський секонд-хенд, який до того ж незаконний. Підприємцям дали чотири тижні на те, щоб забратися самостійно. «Ми вирішили піти їм назустріч і дали час на те, щоб торговці визначилися з місцем, куди переїдуть, і встигли вивезти свій товар, - розповіли у столичному управлінні з контролю за благоустроєм. - Але якщо протягом тижня підприємці не робитимуть ніяких рухів щодо виїзду, ми повернемося», зазначив він.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі