На час проведення Євро-2012 перекриють центр Києва

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
У зв'язку з роботою фан-зони до Євро-2012, у період з 28 травня по 7 липня буде перекрито головну вулицю столиці Хрещатик від Інститутської до Б. Хмельницького.

На Хрещатику з 28 травня по 7 липня перекриють рух транспорту у зв'язку з роботою фан-зони Євро-2012. Про це йдеться у розпорядженні Київської міської державної адміністрації від 30 березня 2012 року №512, повідомляє прес-служба КМДА.

Офіційна фан-зона Євро-2012 на Майдані Незалежності та на вул. Хрещатик (від вул. Інститутської до вул. Б. Хмельницького) буде працювати щодня з 12:00 до 1:00 наступного дня у період з 7 червня по 2 липня.

Роботи з підготовки роботи фан-зони почнуться 13 травня, а встановлення тимчасових споруд, необхідних малих архітектурних форм, об'єктів переносної торгівлі, літніх майданчиків закладів громадського харчування та інших елементів інфраструктури передбачено з 28 травня по 7 липня.

Передбачено перекриття руху транспорту по вул. Хрещатик від вул. Інститутської до вул. Б.Хмельницького, окрім спеціального і акредитованого транспорту, з 00:00 28 травня до 1:00 7 липня. !zn

Читайте також:

Україна та Угорщина спростять перетин кордону на період Євро-2012


Міліція буде стежити за порядком на Євро-2012 за допомогою 422 відеокамер

У світі пройдуть марші проти вбивств безпритульних тварин в Україні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі