На вихідних центр Києва частково перекриють (список вулиць)

Поділитися
29 і 30 червня через концерти Пласідо Домінго, Елтона Джона і Queen центральні вулиці столиці стануть пішохідними. 1 липня рух буде обмежено через фінал Євро-2012.

У святкові дні, присвячені Дню Конституції, у Києві відбудеться багато масових заходів, тому рух в центрі столиці буде частково перекрито.

Як повідомили у столичному управлінні ДАІ, 29 червня на Софійській площі пройде концерт іспанського тенора Пласідо Домінго, через що на час проведення заходу з 18:00 до 22:00 буде заборонено рух за маршрутом: на розі вулиць Володимирської та Ірининської, Володимирської і Софіївської; Володимирської та Великої Житомирської, Володимирського проїзду та вул. Малої Житомирської, з боку вул. Тарасової, провулку Рильського.

30 червня з 00:00 до 8:00 1 липня буде перекрито рух усіх видів транспорту на вулиці Хрещатик від Європейської площі до Майдану Незалежності, на вулиці Інститутській від вул. Хрещатик до вул. Ольгинської та на вулиці Михайлівській від вул. Хрещатик до вул. Костьольної. Це пов'язано з проведенням благодійного концерту за участю Сера Елтона Джона та гурту Queen з Адамом Ламбертом.

ДАІ Києва радить водіям, які хочуть відвідати концерт, паркуватися на Михайлівській площі.

Відзначимо також, що в центральній частині Києва під час проведення фіналу Євро-2012 1 липня будуть діяти обмеження в русі транспортних засобів. У зазначений день рух транспорту буде перекриватися з 10:00 до часу закінчення матчу плюс ще 3 години після його закінчення.

Рух буде перекриватися на вулицях: Велика Васильківська (на ділянці від вулиці Івана Федорова до бульвару Тараса Шевченка); І.Федорова (на ділянці від вул. В.Васильківської до вул. Предславинська); Димитрова (на ділянці від В. Васильківської до вул. Анрі Барбюса); Анрі Барбюса (на ділянці від вул. І. Федорова до вул. Димитрова); пров. Лабораторний (на ділянці від вул. Літньої до Федерації футболу України); вул. Фізкультури (на ділянці від вул. Антоновича до НСК «Олімпійський»); Жилянська (на ділянці від вул. Антоновича до вул. Шота Руставелі); Саксаганського (на ділянці від вул. Антоновича до вул. Еспланадної); Шота Руставелі; Еспланадна; Рогнідинська; Бессарабська площа (при цьому проїзд по вул. Басейній та Крутому спуску залишається відкритим); Скоропадського; бул. Лесі Українки (на ділянці від вул. Госпітальній до пров. Щорса в обох напрямках); пров. Госпітальний; вул. Госпітальна.

Разом з цим, напрямок одностороннього руху транспорту на вул. І.Федорова (на ділянці від вул. Антоновича до вул. В.Васильківської) змінюється на протилежний, тобто напрямок руху транспорту від вул. В.Васильківської до вул. Антоновича. !zn

Читайте також:

На День Конституції українці відпочиватимуть 4 дні

Синоптики пообіцяли помірно-теплу погоду у святкові дні

Експерти поставили Україні «4+» за п'ятибальною шкалою за Євро-2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі