Настоятель Лаври назвав журналістку «шавкою» і поскаржився, що вона його вкусила (ФОТО)

Поділитися
Коментуючи заяву журналістки про те, що владика Павло заломив їй руки, коли вона прийшла взяти коментар, і забрав її телефон, назвав її «шавкою» і поскаржився, що дівчина вкусила його за палець і розбила ногу. А на запитання, звідки ж все-таки у священнослужителів стільки дорогих речей, владика Павло парирував: «Будьте ви людьми і у вас буде».

Настоятель Києво-Печерської Лаври і депутат Київради від Партії регіонів владика Павло заявив, що журналістка розбила йому ногу і вкусила. Про це він сказав в прямому ефірі на телеканалі "Україна", коментуючи заяву журналістки, що владика Павло заломив їй руки, коли вона прийшла взяти коментар, і забрав її телефон.

"Я підбив їй руку, тому що суне в рот прямо телефон. Цей телефон я не знаю, куди подівся. А вона лізе до мене в машину. Так, ми її витягали всім світом. За що вона мені вкусила чи подряпала палець - він опух - і розбила ногу, а у мене діабет", - поскаржився настоятель Лаври під час прямого телефонного включення.

"Я ще не встиг приїхати додому, а вони вже знімають мою машину: в мене вдома, на моїй території знімають на камеру ... Я не хочу спілкуватися з журналістами, такими як ось ці дві - не хочу називати своїми іменами", - продовжував священнослужитель.

- Настоятель Печерської Лаври з криками про блуд і аборти відібрав у журналістки телефон


- Журналісти зняли розкішний особняк настоятеля Києво-Печерської лаври (відео)


Коментуючи подію, владика Павло назвав журналістку «шавкою».

"Вчора, коли отець Віталій святкував своє 50-річчя, ось ця - вибачте за таке слово шавка - інакше не назвеш, вона фотографувала через двері, хто там знаходиться", - заявив Павло.

Ведучі програми були шоковані подібною лексикою з вуст священика і спробували зупинити його, зауваживши, що така в журналістів робота.

У відповідь на запитання ведучого, звідки ж все-таки у священнослужителів стільки дорогих речей, владика Павло парирував: "Будьте ви людьми і у вас буде. Я ж не запитую, скільки ви берете за замовні матеріали".



Як відомо, в понеділок після інциденту Павло звернувся до президента та голови Верховної Ради з проханням, нарешті, вжити якісь заходи до божевільних журналістів. !zn

Читайте також:

Намісник Лаври попросив Януковича і Литвина вжити заходів до «божевільних журналістів»

Новий владика приїхав до Житомира на трьох «лексусах»


Настоятель Києво-Печерської Лаври порівняв клініку для хворих на СНІД з «кублом»

Журналіст «1+1» вивів з рівноваги настоятеля Лаври питаннями про «Мерседесах»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі