Настоятель Печерської Лаври заломив руки журналістці і відібрав у неї телефон

Поділитися
Настоятель Києво-Печерської Лаври, який до того ж є ще й депутатом Київради від Партії регіонів, владика Павло відібрав телефон у журналістки, на який вона записувала його коментар з приводу того, чому він «їздить на таких дорогих авто». Телефон владика відбирав з криками про блуд, грішність і аборти.

Настоятель Києво-Печерської Лаври і депутата Київради від Партії регіонів владика Павло заломив руки журналістці, що прийшла взяти коментар, і забрав її телефон. Про це повідомила журналіст Ксенія Карпенко.

За словами дівчини, близько 12.00 вона на вулиці спробувала взяти коментар у намісника Лаври, але зіткнулася з неадекватною реакцією.

"Я прийшла до владики Павла за коментарем. Я готую матеріал про життя церкви. Запитала, чому отці їздять на таких шикарних авто. Просто хотіла дізнатися його думку. Він говорить "можете, це записувати, я нічого не боюся". А потім раптом став викручувати мені руки і забрав мій телефон, на який записувала коментар", - сказала Карпенко.

Журналіст додала, що владика був у супроводі інших священнослужителів, при цьому голосно кричав і викручував їй руки.

"Спершу сказав, що всі ми дуже грішні. Я так і не зрозуміла, журналісти чи дівчата, тому що далі кричав про аборти, блуд, ще щось", - додала Карпенко.

- Журналісти зняли розкішний маєток настоятеля Києво-Печерської лаври (відео)


Дівчина викликала міліцію. Напад владики бачила фотограф, яка була з журналістом і змогла зробити фото того, як намісник Лаври схопив Карпенко.

"Я викликала міліцію, напишу заяву. У мене забрали телефон. Фактично вкрали. Сказали: приходьте завтра. Як це розуміти? Але чи віддадуть мені телефон - невідомо", - підсумувала Карпенко.

Владика Павло відомий різким спілкуванням з журналістами. Зокрема, журналісту Михайлу Ткачу у відповідь на питання про ресторани в Лаврі і дорогі машини отець погрожував судом, постійно звертався на "ти", погрожував розбити камеру.

"Одягни туфлі нормальні, що ти ходиш, як бомж. Невіглас якийсь", - так підсумував розмову з журналістом намісник Лаври.

Як відомо, раніше намісник Лаври назвав журналіста "Української правди" Сергія Лещенка душевнохворим за те, що він розмістив на своєму блозі фотографії "Мерседеса" глави УПЦ МП Володимира.

Також повідомлялося, що владика Павло в 2011 році відзначив своє 50-річчя у трьох банкетних залах одного з кращих готелів Києва "Русь" і отримав в подарунок крутий "Мерседес", вартістю понад 100 тисяч доларів. Крім того намісник Лаври має розкішний маєток. !zn

Читайте також:

Новий владика приїхав до Житомира на трьох «лексусах»


Настоятель Києво-Печерської Лаври порівняв клініку для хворих СНІДом з «кублом»

Журналіст «1+1» вивів з рівноваги настоятеля Лаври питаннями про «Мерседеси»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі