Німецький таблоїд вибачився перед Україною за «країну повій»

Поділитися
© opentorrent.ru
Офіційний представник видавця газети Bild приніс вибачення за образливе висловлювання про Україну. Скандальну статтю вирізали з онлайн-версії газети, тому в старому варіанті публікація в інтернеті більше не доступна.

Видавництво Axel Springer, яке видає газету Bild, запевняє, що не хотіло образити українців, і шкодує, що в одній з його публікацій Україна була названа «країною повій».

«Ми, зрозуміло, не хотіли нікого образити цією статтею. Якщо ми цим зачепили національні почуття українців, то нам дуже шкода», - заявила офіційний представник видавництва Свенья Фрідріх.

За її словами, згаданий вище вираз не відображав думку редакції газети, а спирався на заяву представниці українського руху FEMEN Інни Шевченко.

Фрідріх запевнила, що образливе висловлювання вже вирізали з онлайн-версії статті, тому в старому варіанті публікація в інтернеті більше не доступна.

Нагадаємо, стаття німецького журналіста Матіаса Марбурга під назвою «Справи повій нині погані: українські повії скаржаться на конкуренцію у фан-зонах», онлайн-версія якої була опублікована на сайті Bild 16 червня, починається з абзацу: «Україна - країна повій. За оцінками, 100 000 жінок продають своє тіло за гроші». Пізніше Марбург попросив вибачення за те, що в його матеріалі Україна названа «країною повій».

Читайте також:

Польську радіопрограму, в якій образили українок, закрили. За ведучих взялися прокурори

Рейтинг міст із найкрасивішими жінками: «москвички блакитноокі богині, а українки - справжня фантастика»


Польський телеканал приніс вибачення за те, що назвав українок «домашніми роботами поляків»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі