Невідомі спонсори подарували одеській міліції 53 джипа (фото)

Поділитися
© maradonagoal.com
Одеські правоохоронці закупили 53 джипа середньою вартістю 127-130 тис. грн. За словами начальника обласного управління міліції, гроші на купівлю машин виділили невідомі спонсори.

Одеська міліція отримає 53 позашляховика «Рено Дастер» для охорони громадського порядку. Про це розповів начальник обласного управління міліції Сергій Рєзніков.

«Ми обрали найдешевшу модель, вона коштує близько 127 - 130 тисяч гривень. З усіма знижками, які надав дилер», - повідомив він.

За його словами, у бюджеті на придбання автомобілів кошти не передбачені. Це вклади декількох спонсорів, імена яких правоохоронцям поки невідомі.

«Гроші нам перераховує обласна адміністрація, яка знайшла спонсорів. Коли ми дізнаємося їхні імена, то обов'язково публічно подякуємо», - заявив глава облУВС.

За словами Рєзнікова, ще близько 30 тисяч гривень коштуватиме модернізація кожного автомобіля: машини обладнають ґратами для перевезення затриманих, системами GPS-навігації, внутрішньою і зовнішньою камерами, щоб відслідковувати дії правоохоронців. Окрім того, в автомобіль встановлять радіостанції і проблискові маячки.

Патрулювання одеських вулиць на нових авто правоохоронці планують розпочати з 1 липня нинішнього року.

Нагадаємо, у липні 2010 року вибухнув скандал навколо придбання Міністерством внутрішніх справ автомобіля Cadillac Escalade вартістю 1 млн гривень. Нардеп Геннадій Москаль стверджував, що машина була куплена в якості службового авто для голови МВС Анатолія Могильова.

У свою чергу у МВС заявили, що Cadillac Escalade виявився у них на балансі як благодійний внесок приватної особи, яка побажала залишитися невідомою, і що престижна іномарка використовується для обслуговування іноземних делегацій. Пізніше Могильов вирішив позбутися скандального авто і передав його на баланс МЗС.

Нагадаємо, у липні 2010 року прем'єр-міністр України Микола Азаров заборонив Держказначейству фінансувати купівлю чиновниками нових автомобілів, техніки та оплату ремонтів кабінетів. Пізніше вибухнув скандал навколо автомобіля Cadillac Escalade, який, як заявив Москаль, був подарований голові МВС. У міністерстві тоді спростували цю інформацію. !zn

Читайте також:

Могильов вирішив позбутися скандального Cadillac

Кабмін ввів ліміт на службові автомобілі чиновників

Колесніков залишив підлеглих без службових автомобілів і мобілок

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі