Newsweek не стерпів папір - журнал повністю йде в інтернет

Поділитися
© cbc.ca
Один з найбільш відомих і великих американських тижневиків Newsweek заявив про припинення випуску паперового варіанту журналу з початку 2013 року і перехід до публікації виключно в інтернеті.

Тенденцію до відходу світових ЗМІ в інтернет підтвердив американський журнал Newsweek. Після 80 років існування керівництво видання вирішило відмовитися від паперової версії.

"Ми змінюємо формат, але не прощаємося з читачами", - відзначили в офіційній заяві керівники компанії, що випускає Newsweek. Вони визнали, що ліквідація паперової версії журналу спричинить звільнення, проте не уточнили, скільки людей в підсумку позбудуться роботи.

Рішення Newsweek викликане зниженням обсягів реклами і тиражу, що, у свою чергу, призвело до падіння прибутку. При цьому, за словами засновниці компанії Тіни Браун, в цьому році відвідуваність сайту Newsweek досягла 15 млн унікальних відвідувачів на місяць, що на 70% перевищило аналогічний показник 2011 року.

Останній друкований номер журналу вийде 31 грудня 2012 року. Онлайн-версія видання отримає назву Newsweek Global. Доступ до матеріалів читачі зможуть отримати після оформлення підписки. Також з'явиться мобільна версія.

Сьогодні Newsweek є другим за популярністю щотижневим журналом у США після Time. !zn

Читайте також:

Журнал «Російський Newsweek» закрився

Newsweek за один долар купує відомий американський бізнесмен

Google пригрозив виключити з пошуку сайти французьких ЗМІ

Facebook обігнала Apple і Google за згадуваністю бренду

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі