Миколаївським ґвалтівникам через смерть Оксани Макар загрожує довічне ув'язнення

Поділитися
© spr.ru
Мучителям Оксани Макар, яка померла сьогодні в опіковому центрі, загрожує довічне ув'язнення. Проти кожного з трьох буде порушено кримінальну справу за ч. 2 статті 115-ї КК України - умисне вбивство з обтяжуючими обставинами.

Через смерть Оксани Макар, кримінальну справу проти трьох підозрюваних - жителів Миколаєва Максима Присяжнюка, Євгенія Краснощока і Артема Погосяна буде перекваліфіковано. Про це заявив начальник Управління по зв'язках з громадськістю МВС Володимир Поліщук.

«Раніше всім трьом інкримінувалося зґвалтування і спроба приховування злочину, одному - замах на умисне вбивство. Після того, як дівчина померла, проти кожного з трьох буде порушено кримінальну справу за ч. 2 статті 115-ї КК України - умисне вбивство з обтяжуючими обставинами», - зазначив він.

Це найтяжче звинувачення у злочині, направленому проти людини, яке є у Кримінальному кодексі. Воно передбачає вищу міру покарання - довічне ув'язнення. З урахуванням всіх мук, які довелося пережити Оксані Макар, є значна частка ймовірності, що суд обере саме цей захід.

Присяжнюк, Краснощок і Погосян зараз знаходяться у СІЗО Миколаєва - там же, де і вітчим Оксани Макар. Дізнавшись, що зробили з Оксаною, він говорив, що ув'язнені готують над ґвалтівниками розправу. Адміністрація СІЗО, посилено стежить за тим, щоб життю ув'язнених нічого не загрожувало.

Нагадаємо, на початку березня у Миколаєві троє молодих людей зґвалтували і намагалися спалити 19-річну Оксану Макар. У важкому стані вона перебувала на лікуванні у рідному місті, після чого її перевезли до Донецького опікового центру, де лікарі продовжували боротьбу за її життя.

Оксана Макар, яка з 16 березня перебувала на лікуванні в Донецькому опіковому центрі ІНВХ ім. Гусака, за останні дні провели декілька операцій, в тому числі дві операції на кульшових суглобах, які очистили від омертвілих тканин. Окрім того, дівчині зробили операцію з відновлення прямої кишки, яка була практично повністю знищена вогнем. !zn

Читайте також:

Померла жертва миколаївських ґвалтівників Оксана Макар

Справа Оксани Макар спровокувала хвилю звільнень у МВС і прокуратурі

МВС виступило за посилення відповідальності за з
ґвалтування

Психіатри про миколаївських ґвалтівників: ці молоді люди цілком осудні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі