Нові теракти в Мумбаї: загинуло 13 осіб

Поділитися
© calebstorkey.net
Внаслідок трьох вибухів, що сталися ввечері 13 липня 2011 року в індійському місті Мумбаї (колишній Бомбей), загинуло 13 людей.

Про це, як повідомляє Agence France-Presse, заявив міністр штату Махараштра Прітхвірай Чаван.

За його словами, ще 56 людей отримали поранення. Вибухи в Мумбаї визнано терактом. Раніше індійська поліція заявила, що вибухи забрали життя двох осіб.

Відомості про кількість загиблих унаслідок терактів сильно відрізняються. Так, раніше портал The Times of India повідомив, що загинуло щонайменше п'ятеро людей. За даними агентства Associated Press, теракти забрали життя вісьмох осіб, 70 людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. Міністерство внутрішньої безпеки Індії вже заявило, що три вибухи в Мумбаї були частиною теракту.
Телеканал NDTV, повідомляє про десять загиблих і 54 поранених.

Останній великий теракт стався в Мумбаї в 2008 році. Тоді група бойовиків узяла в заручники пожильців двох готелів та одного житлового комплексу. В результаті загинуло більше двохсот осіб і понад триста - отримали поранення.

За підсумками проведеного пізніше розслідування встановлено, що до теракту було причетне пакистанське угруповання "Лашкар-і-Тайба».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі