ОБСЄ допоможе Україні боротися з кіберзлочинністю

Поділитися
© wuxinghongqi.blogspot.com
Для навчання та оперативної роботи фахівців Управління по боротьбі з кіберзлочинністю МВС, ОБСЄ подарує Україні спеціальне комп'ютерне обладнання.

Україна отримає в подарунок від ОБСЄ комп'ютерне обладнання, яке буде використовуватися для навчання та оперативної роботи фахівців Управління по боротьбі з кіберзлочинністю МВС.

Для дотримання безпеки, у зв'язку з появою нових видів загроз, необхідно максимально поліпшувати засоби попередження терористичних актів, кібератак та інших викликів світовій безпеці. Про це під час Міжнародної конфренції "НАТО та партнери: нові виклики безпеки" сказав заступник генерального секретаря НАТО Посол Габор Іклоді.

За його словами, необхідно зрозуміти комплексну природу загроз, які існують сьогодні: "Ніщо не відбувається ізольовано від решти світу. Енергетична безпека може бути підірвана терористичним нападом", - сказав генсек.

У Міністерстві внутрішніх справ України (м. Київ, вул. Богомольця, 10) об 11:00 25 листопада координатор проектів ОБСЄ в Україні передасть Міністерству внутрішніх справ комп'ютерне обладнання.

Нагадаємо, напередодні Посол Габор Іклоді заявив, що головними загрозами світовій безпеці є кіберзлочинність та незахищеність транзитних мереж. !zn

Читайте також:

Великобританія шукає шпигунів з досвідом комп’ютерних ігор

Україна увійшла до Топ-15 кібернебезпечних країн світу

Число кібератак в 2011 році зросло майже в два рази

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі