Черговий Hyundai три години простояв у полі без опалення

Поділитися
© vecernji.hr
Рейс "Дніпропетровськ-Київ" три години простояв посеред поля без опалення і світла близько Дніпродзержинська. Потім пасажирів пересадили на інший поїзд і відправили в Київ.

Швидкісний електропоїзд корейського виробництва Hyundai рейс "Дніпропетровськ-Київ" 3 години стояв без опалення біля Дніпродзержинська, повідомляє в суботу "5 канал" з посиланням на слова одного з пасажирів.

"Рейс "Дніпропетровськ-Київ" три години простояв посеред поля без опалення і світла близько Дніпродзержинська. Потім пасажирів пересадили на інший поїзд і відправили в Київ. Один з пасажирів потягу розповів, що офіційно причини тригодинної зупинки ніхто не пояснив, а от неофіційно називали проблеми з гальмами", - йдеться в повідомленні.

"5 канал" також повідомляє, що раніше 21 грудня ще один поїзд Hyundai, який прямував зі Львова до Києва, зламався. "Він зупинився на під'їзді до столиці на станції Немішаєво. Загалом же, за останні два тижні сталося більше десятка відмов цих експресів", - зазначає телеканал.

Відзначимо, що саме зіпсована «репутація» поїздів Hyundai, як повідомляло ZN.UA з посиланням на авторитетного джерела в Партії регіонів, коштувала крісла в новому Кабміні вже колишньому міністру інфраструктури Борису Колеснікову. Зокрема, запуск «Хюндай» до Євро-2012 було названо «інвестиційним провалом року» в Україні.

Нагадаємо, за минулі два тижні поїзди Hyundai ламаються майже кожен день.

20 грудня в компанії Hyundai перепросили за заподіяні українським пасажирам незручності при користуванні швидкісними електропоїздами і почали роботи з ліквідації несправностей. !zn

Читайте також:

Ще один Hyundai зламався під Києвом

Замість Hyundai, які постійно ламаються, подають взагалі інші поїзди

ЄБРР назвав запуск поїздів Hyundai «інвестиційним провалом року» в Україні

Компанія Hyundai перепросила українців за свої потяги

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі