Черговий виток війни між Pepsi і Coca-Cola (відео)

Відео
Поділитися
На YouTube з'явився черговий ролик із серії «Pepsi vs Coca-Cola». У ролику під назвою «Summer Time is Pepsi Time: Santa Dancing» Санті Клаус на пляжній вечірці підходить до бармена, який традиційно пропонує Санте Колу. Однак Санта просить у нього Пепсі, мотивуючи це тим, що він на відпочинку.

За даними видання Beverage Digest, у 2010 році продаж Pepsi-Cola і Diet Pepsi впали на 4,8% і 5,2% відповідно. Продажі Coca-Cola і Diet Coke також скоротилися, але менше, ніж у конкурента: на 0,5% і 1%. Незважаючи на загальногалузевий спад, на Coca-Cola і раніше доводиться більше половини продажів газованої води у США, а газовані напої становлять четверту частину ринку готових до вживання напоїв.

На початку 2011 року Pepsi-Cola знизила прогноз щодо зростанню прибутку на цей рік, звинувативши в цьому сировинні ціни і глобальні економічні проблеми. У середині червня компанія оголосила про плани підняти ціни на свої напої у США на тлі поліпшення економічної ситуації. У свою чергу Coca-Cola також заявляла про плани підвищити ціни на 3-4% у другому півріччі.

Вчені стверджують, що людина не здатна відрізнити склянку з Pepsi від такої ж з Coca-Cola. Ні за кольором, ні за смаком, ні за запахом. Уподобання якомусь із цих напоїв віддає мозок, але не рецептори. Тобто - все залежить від сили бренду і рекламної компанії, вважають експерти.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі