Оцінка українцями відносин із Росією повернулася до рівня березня 2010 року

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Оцінка українцями відносин з Росією за останні півроку значно погіршилася. Якщо у грудні 2010 року їх вважали «в цілому хорошими, добросусідськими» 58% українців, то вже у серпні 2011 року такими їх називають лише 37% опитаних компанією Research & Branding Group.

В цілому оцінка відносин між Україною і Росією повернулася до рівня березня 2010 року (відразу після обрання Віктора Януковича президентом). Тоді хорошими відносини вважали 36% українців.

Як і півтора роки тому «в цілому напруженими, поганими» відносини назвали 21% українців. Окрім того, у березні 2010 року відносини характеризували як «наскільки хороші, настільки й погані» 40%, зараз - 38%.

У грудні 2010 року поганими стосунки вважали лише 13%, не поганими і не хорошими - 26%.

Опитування було проведено Research & Branding Group у період з 12 - 22 серпня 2011 року. Збір інформації проводився методом особистого інтерв'ю у 24-х областях України і АР Крим. Респонденти відбиралися за квотною вибіркою, що репрезентує доросле населення країни за місцем проживання (область), статтю і віком. Обсяг вибіркової сукупності склав 2078 осіб. Очікувана середня помилка вибірки складає + -2,2%.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі