Папа Римський написав перше повідомлення у Twitter

Поділитися
Папа Римський написав перше повідомлення у Twitter © news.va
Бенедикт XVI залишив у мікроблозі свій перший твіт. У короткому повідомленні понтифік благословив своїх передплатників від усього серця.

У середу, 12 грудня, Папа Римський Бенедикт XVI залишив своє перше повідомлення у власному мікроблозі у Twitter, який був запущений 3 грудня.

"Дорогі друзі, я тішуся спілкуванню з вами за допомогою Twitter. Спасибі вам за таку велику увагу. Благословляю вас від всього серця", - йдеться у повідомленні понтифіка.

На англомовну версію мікроблогу 85-річного глави Римсько-католицької церкви (@pontifex) з моменту реєстрації сторінки підписалися вже понад 625 тис. осіб.

Окрім того, десятки тисяч осіб підписалися на версію цієї сторінки іншими мовами - Twitter Бенедикта XVI можна також читати італійською, іспанською, португальською, німецькою, польською, французькою та арабською.

У червні 2011 року Папа Римський вже надсилав повідомлення своїй багатомільйонній пастві через інтернет. Це сталося при відкритті офіційного інформаційного порталу Ватикану. Тоді він написав: "Дорогі друзі, я щойно запустив www.news.va. Слава Ісусу Христу! З моїми молитвами і благословенням, Бенедикт XVI". !zn

Читайте також:

За співробітниками Ватикану будуть стежити за допомогою мікрочіпів

Папа римський оскаржив канонічну дату народження Ісуса Христа

Головний екзорцист Ватикану прирівняв йогу до сатанізму

Папа Римський дав своє благословення на спілкування в соціальних мережах

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі