Перед аварією Шкіль випив 150 г горілки. Можуть забрати права

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Під час ДТП, яке відбулося 6 травня, народний депутат від БЮТ Андрій Шкіль перебував у стані алкогольного сп'яніння.

«Наркологічне дослідження крові Шкіля показало, що в його крові виявлено 1,47 проміле етанолу - близько 150 грам горілки», - розповів в інтерв'ю «Фокусу» головний слідчий МВС Василь Фаринник.

«Ми провели всі слідчі дії та експертизи. Ще 13 липня кримінальну справу було закрито на тій же підставі - відсутність складу злочину, оскільки крім Шкіля ніхто не постраждав. У той же час, у діях депутата є ознаки адмінправопорушень. Це ст. 124 КУАП - «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів» і ст. 130 - «Керування транспортними засобами особами у стані алкогольного сп'яніння». Зазначені матеріали було виділено з кримінальної справи і направлено до Управління ДАІ Києва, де 22 липня було складено протоколи про адмінправопорушення. Зараз ці документи - у Голосіївському райсуді, судовий розгляд триває. Депутату загрожує або штраф, або позбавлення водійських прав на певний термін», - роз'яснив головний слідчий МВС.

Нагадаємо, 6 травня близько опівночі на столичній вулиці Камишинська, 4, автомобіль Nissan Qashqai, за кермом якого перебував народний депутат Шкіль, рухався з проспекту Науки у напрямку вулиці Промислової. З невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з іномаркою Volkswagen, що рухалася назустріч. У результаті аварії Шкіль отримав тілесні ушкодження, які, згідно з висновком судмедекспертизи, належать до легких тілесних пошкоджень. 58-річний водій Volkswagen і двоє його пасажирів не постраждали.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі