Піарники патріарха Кирила фотошопом стерли годинник за 30 тис. доларів

Поділитися
Блогери виявили на сайті РПЦ фотографію, де з руки московського патріарха Кирила стерто годинник, але залишилося його відображення.

Після заяви московського патріарха Кирила про змонтовані фотографії, на яких йому нібито примальовували годинник Breguet за 30 тисяч доларів, блогери виявили на сайті РПЦ фото, де на руці патріарха немає годинника, але він відбивається на лакованому столі.

Приблизно через годину після початку широкої дискусії в інтернеті з сайту РПЦ була вилучена можливість подивитися збільшену версію фотографії, однак залишився скріншот з "Патриархии.Ru".

Як пояснюється на сайті РПЦ, фотографія була зроблена 3 липня 2009 року під час зустрічі патріарха з міністром юстиції Росії Олександром Коноваловим.

Також блогери звернули увагу на фотографію агентства РИА "Новости" з лютневої зустрічі прем'єр-міністра Володимира Путіна з представниками релігійних конфесій. На ній патріарх сидить поруч з Путіним, а на руці предстоятеля - годинник Breguet.

Минулого тижня патріарх Кирило в розмові з тележурналістом Володимиром Соловйовим назвав "колажем" резонансні фотографії, де в патріарха на лівій руці дорогий годинник Breguet. Патріарх пояснював, що в патріаршому одязі "неможливо носити годинник".

При цьому патріарх заявив, що Breguet за 30 тис. дол у нього дійсно є, але він лежить "серед коробок з подарунками" патріарху, а він його ніколи не надягав. Предстоятель РПЦ додав, що він носить годинник, який йому подарував президент Росії Дмитро Медведєв - "російський, недорогий".

Скандал навколо годинника патріарха розгорівся торік в Україні, куди патріарх приїхав з візитом. Журналісти зробили фотографії патріарха з годинником Breguet. А на одному з фото, які Кирило назвав "колажем", предстоятель РПЦ у патріаршому одязі уважно розглядає своє зап'ястя, на якому видно годинник. !zn

Читайте також:

Дружина Януковича прийшла на збори вчителів з годинником з 128-ма діамантами (фото)

РПЦ: Моральна справа християнина - «знищити якомога більше більшовиків»

Патріарх Кирил: Православні не ходять на демонстрації, вони моляться в тиші монастирів


Московський патріарх Кирил наклав подвійну анафему на політиків і філософів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі