Під час нелегальних вуличних перегонів у Києві загинув чиновник, що раніше відшкодовував ПДВ

Поділитися
© turbo-garage.com.ua
Організатори нелегальних перегонів перекрили один з найжвавіших київських проспектів і попросили співробітників ДАІ віддалитися. Змагаючись з Ferrari, чиновник на автомобілі вартістю 160 тис. доларів врізався в огорожу. Серед вуличних гонщиків він був відомий як Че Гевара. Раніше у податковій він курирував питання відшкодування ПДВ.

У ніч на неділю, 23 вересня, в Києві у результаті ДТП загинув Сергій Чекашкін, директор департаменту фінансової політики Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Крім нього загинуло ще дві людини. Трагедія стала наслідком нелегальних вуличних автоперегонів. Аварія обговорюється на всіх автофорум Києва.

«Спочатку ганялися відразу за Південним мостом прямо на Бажана. Таких зухвалих вуличних перегонів я не бачив ще, організовував Fire Street Club», - повідомив один з очевидців на автофорумі.

Організатори в жилетах і з жезлами, схожими на міліцейські, виходили на дорогу і зупиняли весь потік по проспекту Бажана. «І ганялися 5-7 заїздів, пропустили машин 50 і знову перекривали. Затор був дуже великий», - повідомив очевидець.

Перегони почалися близько опівночі і тривали приблизно годину, після чого з'явилися співробітники ДАІ. За словами очевидця, організатори в нецензурній формі попросили їх піти і продовжили перегони.

Потім дія перемістилася на Бориспільську трасу. Кілька машин ДАІ перебували поруч і ніяк не перешкоджали.

Як повідомляє ТВі., разом з Чекашкіним в автомобілі Dodge Viper SRT10 був ще пасажир, який знімав перегони на відео. Вони обидва загинули, коли, змагаючись з Ferrari, Dodge Viper перед самим фінішем вдарився об відбійник і кілька разів перекинувся.

«Ошметки машини розкидало майже на всі смуги з обох боків, відбійник зім'ятий і втоптаний в землю. Машина була без даху, пізнати її з відстані 10 метрів було не можливо», - повідомив ще один очевидець.

Коли на місце ДТП вже прибули медики, відбулося ще одне нещастя. На повній швидкості в карету швидкої допомоги врізався мотоцикліст, який загинув на місці.

38-річний Сергій Чекашкін очолював департамент фінансової політики Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Він також входив до наглядових рад Ощадбанку та Державної іпотечної організації. До осені 2010 року був заступником голови Державної податкової служби України, де курирував, зокрема, питання відшкодування ПДВ.

/system/ckeditor_assets404IMAGE
/system/ckeditor_assets404IMAGE
sbf_ftx/instagram


В особистому автопарку чиновника, який був активним учасником і організатором вуличних перегонів, окрім Dodge Viper SRT10 (близько 160 тис. доларів), на якому він розбився, були ще декілька спортивних авто (Ford Mustang GT, Ford Mustang, Jeep Grand Cherokee SRT8 Hennesy, Nissan GT-R), а також кілька спортивних мотоциклів. Серед гонщиків він був відомий як Че Гевара. !zn

Читайте також:

Кортеж Королевської і Шевченка потрапив у ДТП, є постраждалі (ВІДЕО)


У Києві на величезній швидкості розбився високопоставлений чиновник СБУ

В Україні за перше півріччя у ДТП загинуло більше двох тисяч осіб

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі