Під Києвом «прорвало» станцію аерації

Поділитися
© antitotal.org.ua
Сьогодні, 17 січня, о 0:30 на території Бортницької станції аерації (БСА), а саме на самопливному Лівобережному колекторі діаметром 3000 мм поряд з насосною станцією першого підйому стався провал розмірами 10 на 10 м та глибиною 8 м, повідомляє прес-служба ПАТ «АК«Київводоканал».

Для здійснення першочергових заходів по ліквідації аварії стічні води переведено з Новодарницького на Позняківський колектор. Для локалізації провалу задіяні аварійні бригади департаменту експлуатації каналізаційного господарства, зокрема фахівці дільниці колекторів глибокого закладання.

Крім того, розпочав роботу оперативно створений штаб по ліквідації аварійної ситуації у складі провідних технічних фахівців на чолі з Головою правління ПАТ «АК «Київводоканал» Валерієм Ченчевим.

На місці провалу працює електротехнічна лабораторія технічного департаменту Київводоканалу для з’ясування способів усунення аварії та необхідних для цього ресурсів.

«Слід зауважити, що ПАТ «АК «Київводоканал» неодноразово інформував про катастрофічну ситуацію, пов’язану зі зношеністю каналізаційної системи, та необхідністю модернізації, особливо у частині єдиної на все місто Київ очисної станції – Бортницької станції аерації», - ідеться у повідомленні комунальників.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі