Підозрюваний у вбивстві охоронців «Каравану» раніше працював охоронцем Бакая

Поділитися
© militia.kiev.ua
Мати підозрюваного у вбивстві охоронців «Каравану» три дні допитували в міліції. В інтерв'ю журналістам вона розповіла, що її син раніше був одним з охоронців колишнього глави «Нафтогазу» Бакая.

Підозрюваний у вбивстві трьох охоронців київського ТРЦ «Караван» Ярослав Мазурок раніше працював в охороні екс-глави «Нафтогазу України» Ігоря Бакая. Про це розповіла мати підозрюваного Галина, яка живе в Львівській області.

В інтерв'ю ТСН матір Ярослава Мазурка розповіла, що під час обшуку їхнього будинку забрали всі фотографії сина, а також вилучили деякі особисті речі, зокрема боксерські рукавички. «Вдома у нас була боксерська груша. Син переїхав до Києва і забрав її з собою, а рукавички залишив. Їх забрали при обшуку», - сказала вона.

Жінка також розповіла, що її син приїжджав 18 вересня до неї на день народження і пробув там два дні. Коли вона пропонувала йому 100 євро, той відмовився, сказавши, що гроші в нього є. Але де він працює, Ярослав Мазурок так матері і не розповів.

За її словами, родина у них була благополучна, ніхто не пиячив і всі жили в достатку. «Я не бідую, їжджу на заробітки до Польщі, продаю все, що можна, зараз ось сезон грибів ... Раніше працювала в ковбасному цеху», - сказала вона.

Коли жінка дізналася новину про свого сина, - вона була в лісі і збирала гриби. Від почутої інформації жінка в шоковому стані заблукала і бродила по лісу. Після повернення додому її забрали в міліцію для дачі свідчень, де протримали 3 дні.

В дільниці вона почала думати про те, щоб покінчити життя самогубством.

«Я хотіла повіситися кілька разів, щоб не переживати таку ганьбу. Краще б мені привезли його в труні», - сказала вона.

- Міліція встановила місцезнаходження вбивці охоронців «Каравану». Готується затримання (ВІДЕО)

Як повідомлялося, міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко заявив, що вбивцею є уродженець Львівської області 1974 року народження по імені Ярослав Мазурук, який раніше працював у приватних охоронних структурах.

«Ця людина працювала в приватних охоронних структурах, займалася спортом, має звання кандидата в майстри спорту з боксу», - сказав Захарченко

Нагадаємо, що 26 вересня в столичному торгово-розважальному центрі «Караван» відвідувач, якого запідозрили в крадіжці, відкрив вогонь з вогнепальної зброї по співробітниках охорони, в результаті чого троє чоловіків загинуло на місці. Сам він встиг втекти. !zn

Читайте також:

Прокуратура перевірить всі охоронні фірми в зв'язку з убивством у ТРЦ «Караван»


У МВС запевнили, що вбивця охоронців ТРЦ «Караван» не залишав територію України


Охоронці ТРЦ «Караван» намагалися чинити опір вбивці

За інформацію про вбивцю охоронців в торговому центрі оголошена нагорода в 100 тисяч

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі