Загиблі в ДТП у Польщі українські заробітчани були земляками і працювали на заготівлі овочів

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© wyborcza.pl
Усі загиблі були земляками – мешканцями Бережанського району Тернопільщини. Більшість з них були знайомі між собою і традиційно їздили на сезонні роботи в Польщу, де заробляли 500-700 доларів на місяць.

Всі дев’ять загиблих у ДТП на залізничному переїзді в Польщі українських громадян працювали на заготівлі фруктів та овочів компанії Rolfoods. Вони були земляками – мешканцями Бережанського району Тернопільської області.

Як вдалося з’ясувати кореспондентові ZN.UA, до трагедії вони мешкали у місті Бережани, селах Шибалин, Урмань, Мечищів, Надорожнів.

Більшість з них уже були знайомі між собою і традиційно їздили на ці сезонні роботи в Польщу, де заробляли 500-700 доларів на місяць. Адже на батьківщині працевлаштуватися на такі зарплати було неможливо.

Як повідомлялося, 30 липня під Братошевіцами Лодзького воєводства Польщі на нерегульованому залізничному переїзді потяг протаранив мікроавтобус, в якому їхало 10 осіб, всі українці, жителі Тернопільської області.

В результаті аварії загинули 9 людей, ще одна пасажирка мікроавтобуса була госпіталізована. Наразі стан громадянки України стабільний, її життю нічого не загрожує.

Читайте також

Життю українки, яка вижила в автокатастрофі у Польщі, нічого не загрожує

Число українських заробітчан, які загинули на залізничному переїзді в Польщі, зросло до дев'яти (фото, відео)

В Україні за перше півріччя у ДТП загинуло більше двох тисяч осіб

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі