Загиблий на нелегальних гонках чиновник за даними ЗМІ змагався з сином Черновецького (ВІДЕО)

Поділитися
© stroymart.com.ua
Суперником загиблого в нелегальних гонках чиновника Мінекономрозвитку Сергія Чекашкіна міг бути Степан Черновецький. На відео «убивчого» заїзду можна побачити, що покійного Чекашкіна перемогла феррарі, схожа на модель 458. Таких машин одна-дві в Києві, і саме таку має Черновецький.

Суперником загиблого в нелегальних гонках чиновника міністерства Мінекономрозвитку Сергія Чекашкіна міг бути син минулого мера Києва Леоніда Черновецького Степан Черновецький.

Червоних феррарі в Києві тільки одна-дві, і ця машина у Черновецького, розповідає програма «Гроші».
Мало хто знає, але Чекашкін вже ганяв наввипередки з червоним феррарі. На одному з відео, які мають журналісти, ведучий гонки представляє чиновника, а от ім'я водія червоного спорткара чомусь тримають у страшній таємниці.
На відео того самого «убивчого» заїзду можна побачити, що покійного Чекашкіна перемогла феррарі, схожа на модель 458. Саме таку має Черновецький.
Феррарі-458 на столичних вулицях було помічено з номерами 2277. Це сімейні номери Черновецьких.
Журналісти звернули увагу на дивний збіг обставин - на тому ж тижні, коли розбився Чекашкін, Степана Черновецького бачили в Києві, але вже не на феррарі, а на розкішному бентлі, і знову з сімейними номерами.
Поспілкуватися з самим Черновецьким журналістам не вдалося.
Як відомо, в ніч з 22 на 23 вересня в Києві під час нелегальних гонок розбився глава департаменту фінансової політики Міністерства економічного розвитку і торгівлі Сергій Чекашкін. З ним загинув також пасажир його доджа. !zn
Читайте також:

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі