Поліція Чехії буде дарувати тверезим водіям безалкогольне пиво

Поділитися
Чеські поліцейські при контролі автолюбителів на наявність алкоголю в крові будуть "преміювати" тверезих водіїв пляшкою безалкогольного пива, повідомляє в четвер Чеське телебачення.

Правоохоронці мають намір проводити таку незвичайну акцію протягом серпня. Чеська поліція і Чеський союз пивоварів і солодоварів підписали відповідний меморандум і зобов'язалися співпрацювати в боротьбі з п'яними водіями.

До акції приєднаються 15 пивоварних заводів, які виробляють 84% пива на чеському ринку.

За словами глави чеської поліції Владислава Гусака, "для поліції це можливість відзначити водіїв, які дотримуються закону, і сідають за кермо тверезими".

Гусак підкреслив, що правоохоронні органи "вітають будь-яку розумну ініціативу, яка б могла скоротити число п'яних водіїв".

За його словами, за перше півріччя чеські поліцейські затримали вже 11,4 тисячі нетверезих автолюбителів, що на 2,4% більше, ніж за той же період минулого року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі