Половині українців 2012 рік взагалі нічим не запам'ятався

Поділитися
Половині українців 2012 рік взагалі нічим не запам'ятався © ZN.UA
Близько половини українців не змогли обрати значущу подію в країні і у світі в 2012 році. Не краще йдуть справи і з подіями в особистому житті. Опитування показало, що всього 3% кудись їздили цьогоріч.

Українці вважають головними подіями року, що минає, Євро-2012 (36%) і парламентські вибори (32%). Про це свідчать дані грудневого опитування донецької компанії Research & Branding Group.

Третина українців (31%) не змогли відповісти на відкрите запитання із запропонованими варіантами відповідей, а 13% заявили, що чогось пам'ятного в 2012 році не було.

Серед світових подій лідирують «катастрофи в Америці, Японії, Росії» - 12%, все те ж Євро-2012 - 9%, президентські вибори у США - 7%, війни на Близькому Сході, Сирії, Ізраїлі - 7%, Олімпійські ігри - 3%. Не змогли відповісти - 50%.

В особистому житті запам'яталися народження дитини/онуків - 7%, події сімейного характеру - 5%, працевлаштування, кар'єрний ріст - 5%, весілля - 3%, подорожі, поїздки - 3%, вступ до ВНЗ - 3%, великі придбання (нерухомість, автомобіль) - 3%, немає таких - 14%, важко відповісти - 35%.

Компанія Research & Branding Group провела дослідження в період з 1 по 12 грудня. Збір інформації проводився методом особистого інтерв'ю в 24-х областях України і АР Крим. Респонденти відбиралися за квотною вибіркою, що репрезентує доросле населення країни за місцем проживання (область), статтю і віком. Обсяг вибіркової сукупності склав 2176 осіб. Очікувана середня помилка вибірки складає +-2,2%. !zn

Читайте також:

Лише кожен десятий українець визнав 2012 вдалим для України

Залишилися задоволені роботою Верхової Ради 6-го скликання тільки 4% українців


Більшість українців не можуть дозволити собі відкладати більше 500 грн на місяць

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі