Уряд Великобританії заспокоїв уболівальників: в Україні расизму немає

Поділитися
© rudata.ru
Міністр спорту Великобританії вважає, що англійським футбольним фанам, які мають намір відвідати матчі Євро-2012 в Україні, нічого не загрожує і вони прекрасно проведуть там свій час. Таким чином міністр прокоментував сюжет BBC про проблеми з расизмом в Україні.

Уряд Великобританії впевнений в тому, що англійські фани, які відвідають Україну під час першості континенту 2012 року з футболу, прекрасно проведуть час у нашій країні. Про це заявив міністр спорту Великобританії Х'ю Робертсон в ефірі телеканалу Sky Sports. На його переконання, всі коментарі щодо проблем з расизмом в Україні не відповідають дійсності.

«Всі ці заяви абсолютно невірні. Моя порада всім фанатам - поїхати і підтримати команду, зробити все, щоб підтримати команду. Чим більша буде підтримка, тим більше шансів у збірної буде на перемогу. Урядом, поліцією, Міністерством закордонних справ було зроблено чимало роботи, яку багато хто не бачить. Тому моя порада кожному фанату - поїхати, добре провести час, при цьому, звичайно, необхідно поводити себе належним чином», - заявив глава британського спортивного міністерства.

Читайте: Англійців відмовляють від поїздки на Євро-2012 в Україну: «Назад ви можете повернутися у труні»

Відзначимо, що останнім часом у британський пресі з'явилися заяви колишніх гравців збірної Англії, в яких йдеться про проблеми в Україні з расизмом.

Як повідомляли зарубіжні ЗМІ, колишній капітан збірної Англії, футболіст Сол Кемпбелл закликав уболівальників не їхати на Євро-2012 в Польщі та Україні, пояснивши свою позицію проблемою расизму в цих країнах. «Залишайтеся вдома, подивіться чемпіонат по телевізору. Не потрібно ризикувати. Бо тому ви можете повернутися в труні», - підкреслив він.

У відповідь в українському МЗС заявили, що «за рівнем расизму велика частина країн-членів ЄС далеко попереду, ніж Україна». !zn

Читайте також:

МЗС України не згоден з британцями: за рівнем расизму велика частина країн ЄС далеко попереду


Особиста справа: український уболівальник

Українська міліція не зможе допомогти іноземним вболівальникам під час Євро-2012

Організатори запевняють, що на Євро-2012 фанати битися не будуть

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі