Правоохоронці шукають «караванського стрільця» без автоматів і бронежилетів

Поділитися
© job-sbu.org
Правоохоронні органи, які нещодавно скасували план-перехоплення передбачуваного вбивці трьох охоронців в ТРЦ "Квадрат", продовжують пошуки Ярослава Мазурка. За словами начальника прес-служби МВС Володимира Поліщука, слідчі і співробітники міліції, які працюють в цивільному, намагаються при пошуках не привертати зайвої уваги громадян.

Співробітники міліції шукають вбивцю охоронців торгово-розважального центру «Караван», не привертаючи зайвої уваги громадян. Про це повідомив начальник прес-служби МВС Володимир Поліщук.

За його словами, спеціальний план-перехват «Сирена» діяв у Києві та Київській області лише протягом минулих вихідних. «Заходи з пошуку вбивці тривають, але громадянам необов'язково бачити міліціонерів з автоматами і в бронежилетах. Працюють люди в цивільному, активно працюють слідчі», - підкреслив Поліщук. Він також підтвердив, що на минулих вихідних навіть співробітники ДАІ носили бронежилети.

Разом з тим, він відмовився коментувати, чи дійсно підозрюваний у вбивстві Ярослав Мазурок намагався зняти гроші з банкомату на території Львівської області. «Це може заважати слідству», - зазначив начальник прес-служби МВС

-Експертиза куль «караванського стрільця» допоможе розкрити інші злочини

Поліщук також закликав громадян, яким відомо про місцезнаходження підозрюваного, телефонувати за номером 102 і не намагатися затримати передбачуваного вбивцю самостійно.

-В опозиції вважають пошуки «караванського» стрільця передвиборчим «реаліті-шоу»

Нагадаємо, 26 вересня в столичному торгово-розважальному центрі «Караван» відвідувача, якого запідозрили у крадіжці, відкрив вогонь з вогнепальної зброї по співробітниках охорони, в результаті чого троє чоловіків загинуло на місці. Сам він встиг втекти.

Охоронця, який вижив під час стрілянини, прооперували у Київській лікарні швидкої допомоги. Стан його оцінюється як дуже важкий.

У правоохоронних органах висунули припущення, що вбивцею міг бути чоловік, який мав відношення до силових структур, оскільки характер поранень говорить про те, що він стріляв на ураження.

Гіпермаркет оголосив нагороду - 100 тис. грн за цінну інформацію про злочинця.

Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко заявив, що вбивцею є уродженець Львівської області 1974 року народження на ім'я Ярослав Мазурок.

Раніше повідомлялося про те, що 5 жовтня Мазурка бачили в автомобілі, після чого був оголошений план-перехоплення. !zn

Читайте також:

Міліція скасувала план-перехоплення «караванського стрільця»

Міліція шість разів за день виїжджала заарештовувати вбивцю охоронців «Каравану»

У МВС впевнені на 100%, що стрілець із «Каравану» - Мазурок

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі